Connect with us

Uncategorized

13 Tahun Tinggal Di Rumah Flat, Eira Syazira Terkejut Azad Jasmin Buat Surprise Hadiahkan Rumah Baru

Published

on

13 Tahun Tinggal Di Rumah Flat, Eira Syazira Terkejut Azad Jasmin Buat Surprise Hadiahkan Rumah Baru. Siap Dengan Mini Surau Lagi

Siapa tidak kenal dengan pasangan selebriti Eira Syazira dan Azad Jasmin yang sentiasa menghiburkan pengikutnya di laman media sosial. Pasangan sweet couple ini sentiasa berkongsi kehidupan dan telatah keluarga kecil mereka buat tatapan umum. Terbaru, Azad Jasmin memberi kejutan dengan menunaikan impian isterinya, Eira Syazira sebuah rumah kediaman baharu mereka.

Terima surprised dari suami

Menerusi video posting yang dimuat naik Eira Syazira di laman Instagram, Azad Jasmin telah membawa isterinya ke kediaman baharu mereka selepas mengerjakan solat terawih. Difahamkan, kediaman rumah dua tingkat itu sudah 90 peratus siap sekali dengan dekorasi dan perhiasan dalaman.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pak Azad™️ (@azadsyaziraroses)

Eira bagaimanapun bersyukur atas hadiah terindah yang diberikan oleh suami tercinta selepas 10 tahun mengharungi bahtera perkahwinan bersama-sama. Allahuakbar!! Surprised nak m4ti!! Hadiah terindah selepas 10 tahun perkahwinan dari suami tercinta. No words to describe, segala puji bagi Allah SWT. Thank you my love.

Hadiah terindah

Difahamkan, Azad Jasmin mengambil masa tiga bulan untuk menyiapkan hiasan dalaman rumah mereka tanpa pengetahuan isterinya. Malah, dia turut ‘komplot’ dengan adik ipar untuk memberi kejutan kepada Eira. Rumah kediaman pasangan ini juga turut mempunyai mini surau.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Pak Azad™️ (@azadsyaziraroses)

“Selepas 13 tahun tinggal di rumah flat hari ini, di bulan Ramadan yang mulia I hadiahkan you rumah ini. I harap you suka.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending