Connect with us

SEMASA

Suami Keluar Hospital Pagi Aidiladha, Datin Rabecca Bersyukur Keluarga Bebas Covid-19

Published

on

Suami Keluar Hospital Pagi Aidiladha, Datin Rabecca Bersyukur Keluarga Bebas Covid-19

Sebelum ini, tular di media sosial pelakon terkenal, Datin Rabecca Nur Al Islam memaklumkan yang dia dan keluarganya ditimpa musibah apabila dijangkiti Covid-19. Ketika itu, beliau memberitahu yang suaminya, Datuk Norazam Sulaiman berada dalam keadaan kr!tikal, manakala anak-anak dan pembantu rumah juga disahkan positif.

Doa minta kesembuhan termakbul

Namun begitu, doa yang tidak pernah putus untuk kembali sihat dan berkumpul semula bersama keluarga termakbul apabila suaminya disahkan bebas daripada wabak tersebut pada hari ini. Lebih menggembirakan, mereka mendapat khabar tersebut pada Hari Raya Aidiladha dan dapat meraikan hari istimewa ini bersama-sama dirumah.

Ucapkan terima kasih kepada semua

Justeru itu, Datin Rabecca mengucapkan ribuan terima kasih kepada semua yang mendoakan mereka sekeluarga sehingga akhirnya semua telah kembali bebas daripada pandemik Covid-19. Beliau juga menzahirkan penghargaan yang tidak terhingga kepada barisan frontliner yang bersusah-payah memberikan perkhidmatan kesihatan yang terbaik untuk semua.

Syukur alhamdulillah

Sehubugan dengan perkongsian tersebut, rata-rata warganet telah mengucapkan syukur yang tidak terhingga apabila melihat posting yang dibuat pelakon wanita tersebut. Mereka juga mendoakan agar mereka semua terus diberikan kesihatan yang baik dan terhindar dari sebarang jangkitan wabak m4ut itu semula.

Sumber: Instagram @rabeccanuralislamahmad

Apa kata anda?Dah baca sila share,like dan komen ya.Terima kasih

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending