Connect with us

tauladan

“Adik Beradik Arw4h Terkejut Melihat Gambar Tular Pegawai Berpangkat Tinggi Membantu Menguruskan Jen4zah. S̷anggup Turun Ke L̷!ang Lah̷4d, Tuan Ezanee Bantu Uruskan Jen4z̷ah Anggotanya

Published

on

“Adik Beradik Arw4h Terkejut Melihat Gambar Tular Pegawai Berpangkat Tinggi Membantu Menguruskan Jen4zah. S̷anggup Turun Ke L̷!ang Lah̷4d, Tuan Ezanee Bantu Uruskan Jen4z̷ah Anggotanya

PETALING JAYA – “Kami sekeluarga tidak menyangka keprihatinan Ketua Polis Daerah Petaling Jaya yang sanggup turun ke l!4ng lah4d untuk membantu menguruskan jen4zah suami,” kata Nafisah Mohd Zin. Nafisah, 53, adalah b4lu kepada Sarjan Mejar Mashidi Husian, 53, yang meningg4l akibat peny4kit buah pinggang, semalam.

Menurutnya, arw4h suaminya selalu bercerita mengenai keprihatinan ‘bosnya’, Asisten Komisioner Nik Ezanee Mohd Faisal, namun dia tidak menyangka pengakhiran arw4h suami turut mendapat perhatian.

“Arw4h meng1dap peny4kit buah pinggang sejak 19 tahun lalu dan sentiasa komited dengan pekerjaan dilakukannya.Kami sekeluarga terharu dengan tindakan Tuan Nik Ezanee yang turun ke l1ang lah4d lengkap dengan uniform.

“Adik beradik arw4h yang tidak dapat datang turut terkejut apabila melihat gambar tular pegawai berpangkat tinggi membantu menguruskan jen4zah,” katanya ketika dihubungi hari ini.

Nafisah berkata, kini anak bongsu lelaki berusia 22 tahun akan mengikut langkah arw4h suaminya apabila memohon untuk menyertai P0lis Diraja Malaysia (PDRM) dan menjadikan Ketua Polis Daerah Petaling Jaya itu sebagai idola.

Terdahulu, tular gambar dan video menunjukkan Nik Ezanee yang lengkap beruniform turun ke li4ng l4had bagi membantu menguruskan jen4zah anggotanya. Gambar berkenaan mendapat perhatian ramai kerana tindakan prihatin dilakukan Ketua Polis Daerah Petaling Jaya itu.

Arw4h meningg4l dunia di rumahnya di Desa Aman, Pantai Dalam dan dikebumikan di Tanah Perku buran Islam Pantai Dalam, semalam.

Sumber : mysumbermaya VIA SIAKAPKELI

Apa kata anda?Dah baca sila share,like dan komen ya.Terima kasih

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending