Connect with us

tauladan

“Tabik Hormat Depan rumah” – Pemuda Tamat Latihan P0lis Balik jumpa Mak Ayah Undang Sebak Netizen

Published

on

“Tabik Hormat Depan rumah” – Pemuda Tamat Latihan P0lis Balik jumpa Mak Ayah Undang Sebak Netizen

Apa yang menjadi kebanggaan keluarga adalah apabila kita menjadi insan yang berguna, yang berbakti kepada ibu bapa dan tanah air kita. Menjadi p0lis adalah salah satu kebanggaan ibu bapa terhadap seseorang yang bergelar ibu bapa.

Setiap ibu bapa sudah semestinya bangga mempunyai anak yang menjadi p0lis dan menjadi pelindung kepada masyarakat. Terkini, satu video telah dimuatnaik oleh seorang pengguna di aplikasi Tik Tok yang menggunakan nama @syarmizanyusof.

Video tersebut adalah video adik lelakinya yang baru sahaja menamatkan latihan p0lis di pulapol. Adiknya itu telah kembali ke pangkuan keluarga setelah sekian lama tidak bertemu ibu dan ayahnya. Detik yang meny3dihkan apabila seorang anak yang kembali dan menunjukkan kejayaan hasil sokongan ibu bapanya yang tak pernah berbelah bahagi.

Apa yang membuatkan ibu dan ayahnya s3dih adalah adiknya itu semasa dalam latihan di pulapol, dia telah dij4ngkiti v1rus cov1d 19 dan itu salah satu sebab mengapa ibu dan ayahnya itu terharu dan men4ngis kerana tidak boleh mel4wat dan menjaganya semasa dia s4kit.

Komen Netizen:

Sumber: babab.net

Apa kata anda?Dah baca sila share,like dan komen ya.Terima kasih

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending