Connect with us

Uncategorized

BeIum Semp4t Baby Minum Susu, Mama Pergi TinggaIkannya SIepas 3 Hari Melahirkan

Published

on

BeIum Semp4t Baby Minum Susu, Mama Pergi TinggaIkannya SIepas 3 Hari Melahirkan

K0ta Bharu : Se0rang wanita mningg4I dunia setelah mengal4mi k0mplikasi selepas bersaIin, mengikut apa yang dimuat naik suami arwh yang bernama Aiman dilaman s0si4lnya. Isterinya dimasukan ke w4d untuk bersalin pada jumaat lalu dan beberapa jam selepas ini anak lelaki sulung mereka yang dia beri nama Harraz lahir kedunia.

Namun isterinya mengaIami k0mplikasi selepas bersaIinkan baby Harraz dia berada didalam keadaan k0ma dan menerima rwatan lanjut di Hspital. Apa yang berlaku amat memiIukan suaminya yang dikenali sebagai Aiman, mereka berdua dipuncak bahagia menunggu kelahiran cahayamata sulung. Namun didu.ga isterinya k0ma selepas meIahirkan zuriat mereka.

Setelah bert4rung nywa selama 3 hari, isteri Aiman di$ahkan mningg4l dunia kesan dari k0mplikasi yang membuatkan dirinya K0ma. Seb4k melihat sikecil bby Harraz yang tak smpat dibeIai mnja oleh ibu tersayang. Dia lahir kedunia mama tersayang prgi selamanya, Iuahan suami arwh yang dimuat naik selepas menamakan anak sulung mereka dengan nama Muhamad Harraz undg sbak ramai.

Kisah se dih ini turut dik0ngsi oleh insan insan yang mengenali Aiman serta isteri, amat berat du.g4an buat Aiman, Bby Harraz tldak dapat merasa sedikit pun air susu mamanya dan kasih sayang mamanya. M0ga Aiman kuat, dia yang mengelarkan dirinya Baba buat Bby Harraz mem0hon d0a buat arwh isteri tersayang.

sem0ga isterinya tenang disana, permerg1annya dibulan mulia pada hari jumaat selepas melahirkan zuriat,syahid dunia. M0ga r0h isteri Aiman bersama para syuhada disana dan bby Harraz membesar dengan baik dibawah jagaan Baba tersayang. Sem0ga babanya juga terus kuat dan tabah.

Al fatihah.

Sumber: M Harraz. via jatimedia.com

Continue Reading
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending