Connect with us

berita

Terk4ndas Tepi Jalan Kerana Minyak Kereta Habis, Wanita Didakwa Dir0gol Dua Lelaki Di Depan Anak

Published

on

Terk4ndas Tepi Jalan Kerana Minyak Kereta Habis, Wanita Didakwa Dir0gol Dua Lelaki Di Depan Anak

Kes r0gol seorang wanita yang terkandas di sebuah lebuh raya di Pakistan selepas terkandas di tepi jalan kerana keretanya kehabisan minyak telah mencetuskan kem4rahan ramai. Menurut India Today, dua orang lelaki dilaporkan telah mer0gol seorang wanita yang terkandas di lebuh raya Lahore-Sialkot bersama dengan anaknya di daerah Gujjarpara, Pakistan pada Rabu.

Menurut laporan di laman berita Pakistan iaitu Geo News, wanita tersebut sedang dalam perjalanan pulang bersama dengan anaknya pada waktu malam. Namun keretanya tidak boleh meneruskan perjalanan kerana kehabisan minyak petrol.

Ketika wanita itu sedang menunggu suaminya datang untuk menjemputnya, dua lelaki bers3njata dipercayai telah bertindak meny3rang keretanya serta mem3cahkan tingkapnya dan seterusnya memaksa wanita tersebut dan anaknya keluar daripada kereta sambil mengacukan s3njata.

Mereka kemudiannya dilaporkan mer0gol wanita itu di kawasan berdekatan dihadapan anak wanita tersebut. Menurut India Today, wanita itu telah menerima panggilan daripada ahli keluarganya yang menyarankan supaya dia menghubungi Polis Lebuhraya Pakistan sebelum kejadian itu berlaku.

Bukan itu sahaja, suspek juga didakwa telah merompak barang kemas wanita berkenaan serta kad ATM miliknya sebelum melarikan diri daripada tempat kejadian. M4ngsa dilaporkan telah ditemui dalam keadaan terkejut dan pakaian dengan kesan d4rah.

Kes tersebut telah mencetuskan kem4rahan di seluruh Pakistan, dengan warganet menuntut pihak berkuasa supaya bertanggungjawab untuk keadilan bagi wanita itu. Setakat ini, polis dilaporkan tidak dapat mengenal pasti suspek namun telah menahan seramai 12 suspek yang disyaki, lapor National Daily Dawn.

Sumber:siakapkeli

Apa kata anda?Dah baca sila share,like dan komen ya.Terima kasih

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending