Connect with us

semasa

(Video) Akibat Terb4bas R3mpuh Semak Pelumba Basikal ‘Mend3rita’, Ribuan Dur! K4ktus ‘M3lekat’ Pada Badan

Published

on

(Video) Akibat Terb4bas R3mpuh Semak Pelumba Basikal ‘Mend3rita’, Ribuan Dur! K4ktus ‘Mel3kat’ Pada Badan

Seorang penunggang basikal am4tur telah dik3jarkan ke hospital bagi mengeluarkan ribuan dur! yang tercu cuk pada badannya selepas terj4tuh ke dalam semak yang dipenuhi pokok kaktus dalam satu perlumb4an yang berlangsung di Argentina.

Penunggang basikal tersebut, Diego Moreno, yang dilaporkan terl4nggar sebuah lubang ketika sedang mengekori rapat satu kumpulan pelumba di kawasan City Park di Buenos Aires. Penduduk setempat yang hadir memberi sokongan turut tampil menghulurkan bantuan awal sejurus selepas kem4langan itu berlaku.

Mereka yang memberikan bantuan itu cuba untuk mengeluarkan dur! yang tercu cuk pada badan Moreno terlebih dahulu, sejurus selepas itu dia terus digegaskan ke hospital bagi memeriksa kemungkinan terdapat sisa dur! yang masih tertinggal pada badannya. Moreno memberitahu media tempatan: “Kami mengayuh bersama dengan tiga lagi penunggang basikal, saya yang terakhir dalam barisan.

“Saya tak perasan terdapat satu lubang kecil di jalan itu dan saya pun telah mel4nggarnya. “Syukur kerana saya pakai cermin mata serta topi keledar dan saya tidak mengalami sebarang kec3deraan di muka mahu pun di kepala. Melihat keadaan dur! tersebut tercu cuk pada saya, ianya mungkin boleh membuatkan saya but4.”

Sebuah video yang menunjukkan Moreno muncul dari semak dengan dur! pokok kaktus yang tercu cuk di seluruh tubuhnya telah menjadi tular di media sosial. Dalam video berkenaan dapat dilihat penduduk tempatan cuba mengeluarkan dur! dari tangan Moreno sambil dipenuhi dengan dur1 pada bahagian badannya yang lain.

Sumber:siakapkeli

Apa kata anda?Dah baca sila share,like dan komen ya.Terima kasih

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending