Connect with us

hiburan

Lelaki Didakwa Tengah Kecewa, Bi4wak Datang Pun tak dipeduli curi tumpuan warganet

Published

on

Lelaki Didakwa Tengah Kecewa, Bi4wak Datang Pun tak dipeduli curi tumpuan warganet

Pastinya ramai mengetahui bahawa hidup ini tidak selalunya indah dan meskipun kita sentiasa berharap sesuatu yang terbaik tetapi hakikatnya bahawa kehidupan yang kita impikan tidak selalunya berlaku macam yang diharapkan.

Seperti roda yang berpusing, sekali di atas sekali di bawah dan sama ada manis mahupun pahit kita harus menerimanya kerana begitulah lumrah hidup. Satu perkongsian daripada seorang pengguna TikTok ini pula menunjukkan seorang lelaki yang sedang mengalami kekecewaan dimana dapat diperhatikan, dia cuba menenangkan dirinya dengan bersendirian.

Screenshot_254

Tetapi selain lelaki itu mencuri tumpuan pengguna TikTok selepas Challie Peace memuat naik rakamannya kepada umum, seekor biawak yang menghampirinya juga menjadi perbualan diruangan komen. Menurut lelaki itu diruangan kapsyen, “Begini la ni kalau orang kecewa, ada biawak di belakang dia pun dia tidak peduli.” Begini la ni klw org kecewa ada biawak d belakang dia pun dia tida pduli 😂 #sabahancrew_fams #tiktoker #fyp #fypシ #foryoupage @khairulnizam198

Nampaknya situasi lelaki itu yang hanya steady apabila disapa biawak mengundang warganet meninggalkan pelbagai reaksi mereka yang sempat berseloroh dengan telatah haiwan terbabit.

“Sebenar nya biawak tu mahu kasi tahu dia, bersabarlah be strong bro”

Lelaki kecewa

“Mujur tak kena tampar biawak itu…”

Lelaki kecewa

Lelaki kecewa

Screenshot_260

“Biawak tu tegur, sabar lah bro tapi kalau sedih jangan lama sangat aku nak date kat sini nanti”

Screenshot_261

Screenshot_262

Sumber: himpunanceritalawak

Apa kata anda?Dah baca sila share,like dan komen ya.Terima kasih

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending